VÅREN 2020!

Nytt år, nytt decennium och nytt koncept! Jag testar nu att endast erbjuda endagskurser, har ni frågor om det eller om kurserna tveka inte att höra av er till jyckligt@gmail.com. Anledningen till att kurserna ligger så komprimerat i tiden beror på att mitt examensarbete ska påbörjas i slutet av mars och det sträcker sig sedan enda till juni.

Erbjudande!
Anmäl dig till flera kurser samtidigt och få rabatt.

Anmäl dig till tre kurser samtidigt och få 10 % rabatt
Anmäl dig till fem kurser samtidigt och få 15 % rabatt

Sista anmälningsdag för respektive kurs är tre dagar innan kursen. Erbjudandet gäller endast om du anmäler dig till flera kurser samtidigt, t.ex. om du anmäler dig till två kurser och sedan anmäler dig till en kurs till kan du inte ta del av erbjudandet.

Anmälan till samtliga kurser görs via formuläret nedan!


Grunden med hunden

Datum: 29 februari

Tid: 10.00 - 12.30 (inklusive fikapaus)

Pris: 250 kr

En kurs där vi fokuserar på relation, belöningar, fokus och engagemang - grunden för en lyckad hundträning. Kursen passar både dig som vill påbörja en ny relation med en ny familjemedlem och dig som vill stärka relationen med en äldre hund. Teori kommer varvas med praktik där träningen individanpassas både efter hunden och föraren, där förståelse för varandra är centralt.


Lärandets grunder

Datum: 1 mars

Tid: 10.00 - 12.30 (inklusive fikapaus)

Pris: 250 kr

Vi går igenom inlärningens grunder, smarta tips och trix, vad förbud (“nej”) har för roll i träningen och mycket mer. Detta är en praktisk kurs där det finns tid för diskussioner och frågor. En bra kurs om man vill komma igång med träningen, behöver tips för att komma vidare, eller bara vill testa något nytt. Kursen passar alla och inga förkunskaper behövs.


Do As I Do - introduktion

Datum: 7 mars

Tid: 10.00 - 12.30 (inklusive fikapaus)

Pris: 250 kr

Visste du att hundar kan härma människor? Kom och testa denna nya och superroliga inlärningsmetod där vi just utnyttjar hundars naturliga förmåga att härma. Vi lär hundarna att härma ägaren och denna kunskap kan sedan användas för att lära hunden nya beteenden. Vill du se hur det kan se ut efter denna kurs? Kolla här https://www.youtube.com/watch?v=TFRo7TyKFXk. Denna praktiska kurs passar alla hundar och människor, gå den och se på din hund på ett helt nytt sätt sen.


Sluta dra!

Datum: 8 mars

Tid: 10.00 - 12.30 (inklusive fikapaus)

Pris: 250 kr

Många upplever problem under hundpromenaderna, hunden hänger i ena änden av kopplet och ägaren i den andra, känner du igen dig? Syftet med denna kursen är att hjälpa dig att få fungerande promenader, oavsett om hunden drar bakåt, framåt eller åt sidorna. Vi behandlar frågor som “varför drar hunden?”, “hur löser vi det?” och “hur får vi en mer spännande promenad som hunden uppskattar?”. Kursen är en praktisk kurs där huvudfokus ligger på träning och individanpassning, inga förkunskaper krävs!


Hundmöte

Datum: 28 mars

Tid: 10.00 - 12.30 (inklusive fikapaus)

Pris: 250 kr

Denna kurs vänder sig till alla, oavsett om du har en hund som har svårt att möta andra hundar eller om du har en unghund som du vill påbörja hundmötesträningen. Praktisk träning varvas med diskussioner. Vi individanpassar träningen efter hundens förutsättningar och förarens önskemål. Vi diskuterar bland annat varför möten med andra hundar kan bli ett problem och hur vi måste anpassa träningen för olika hundar. Inga förkunskaper krävs.


Inkallning

Datum: 29 mars

Tid: 10.00 - 12.30 (inklusive fikapaus)

Pris: 250 kr

HIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!! KOOOOM DÅÅÅÅ!! HÄÄR ÅÅÅT! Känner du igen dig? Du ropar så mycket du orkar och hunden hittar alltid något som är roligare att göra än att komma till dig? Isåfall är denna kursen verkligen något för dig! På denna kursen kommer vi gå igenom ett av de bästa och mest effektiva sättet att lära din hund inkallning. Kursen passar alla och förkunskaper krävs inte, men kursen “lärandets grunder” rekommenderas.

Foto: Marco Verch CC BY 2.0 (https://www.marcoverch.photography/, https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/)

Kundcitat!

"David utgick ifrån både min och hundens förutsättningar och förkunskaper!"

"David visade att han hade många olika idéer och kunde individanpassa övningarna vilket tyder på bra kunskaper."

"Gillar frågor och dialog för att få svar som underlättar dialogen med just min hund."

"David bjöd på både kunskap och sig själv."

"Bra blandning teori, diskussion och övningar."

"Pedagogisk och engagerad!"

Anmäl dig här!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Genom att trycka på "anmäl" godkänner du Jyckligts dataskyddspolicy. Anmälan till samtliga kurser är bindande, om inget annat anges! Efter du skickat in din anmälan kommer jag kontakta dig via mejl med mer information.

Vill ni boka mig som kurshållare eller föreläsare?

Är ni en grupp på ca. 3-5 personer som vill att jag kommer och håller en kurs, föreläsning eller clinic skräddarsydd efter era önskemål? Klicka på "boka" nedan!

Boka!

Ämnen jag gärna pratar eller håller kurs om!

 • Valp- och unghund
 • Vardagslydnad
 • Grundträning
 • Agility, nybörjare och fortsättning
 • Tävlingslydnad
 • Apportering för retriver (grundkurs)
 • Do As I Do (Nybörjar och fortsättning)
 • Klicker och inlärning
 • Inkallning
 • Koppelgående
 • Hundmöte
 • Inför valpköp
 • Att skaffa och ha hund

Står inte ditt eller ditt träningsgängs favoritämne med här? kontakta mig!