Välkommen!

Jyckligt erbjuder privatträningar och kurser för dig och din hund inom bland annat vardagslydnad, agility, klickerträning, tävlingslydnad och jaktapportering på grundnivå. Men har du och din hund problem med något annat i er träning, tveka inte, utan hör av dig så kanske jag även kan hjälpa er med detta!

Jag tycker att det viktigaste är att både hund och förare ska tycka att det är roligt att träna och därför använder jag mig uteslutande av positiva, etiska och vetenskapligt förankrade metoder där relationen mellan hund och förare står i fokus. När jag tränar hund och förare så anpassas träningen efter hundens förutsättningar och förarens önskemål. 

Ställ en fråga!

Genom att trycka på "skicka" godkänner du Jyckligts dataskyddspolicy.

Anmälan till kurser sker helst via mejl eller via formuläret på kurssidan

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Nyheter!

 • KURSER VÅREN 2020!

  Nytt år, nytt decennium och nytt koncept! Jag testar nu att endast erbjuda endagskurser, har ni frågor om det eller om kurserna tveka inte att höra av er till jyckligt@gmail.com. Anledningen till att kurserna ligger så komprimerat i tiden beror på att mitt examensarbete ska påbörjas i slutet av mars och det sträcker sig sedan enda till juni.

  Kika in på kurssidan för mer information!

 • Hundträning ur ett drönarperspektiv

  Hundträning ur ett drönarperspektiv

  Hundträning är redan materialkrävande, måste man köpa drönare nu också? Nej, troligtvis inte, men med ett drönarperspektiv kommer man långt. Att se hunden, hela hunden, är viktigt! Man måste ta hänsyn till bland annat ras, hälsotillstånd och framförallt individen när man tränar hund. Som hundtränare kan man till exempel inte kräva att hunden ska gå perfekt fotgående om den har ont, eller att en Whippet kan tränas på samma sätt som en Border collie. Med ett drönarperspektiv på hundträningen kommer man långt, hundar tycker om att träna om de blir sedda för den de är.

  Läs mer…

Fler nyheter